• 23 февруари 2018
  • Вести денес: 7

Фаик Абди


1937-2016

Почина Фаик Абди, прв претседател на ПЦЕР

Партијата за целосна еманципација на Ромите со голема тага ги информира граѓаните и членовите на ПЦЕР дека почина првиот претседател и прв пратеник во Собранието на Македонија, Фаик Абди, инаку почесен Претседател на ПЦЕР.

Сакаме да ги информираме сите членови на ПЦЕР дека ќе му оддадеме последна почит на нашиот почесен Претседател. Погребот ќе биде утре, понеделник, на гробиштата Бутел.
 

Славете го животот на Вашите најмили

Информирајте ги вашите блиски, вашите пријатели за заминувањето на Вашиот близок низ фотографија и текст. Споделете ги он лајн помените и сеќавањата за Вашите најмили, славете ги заедничките спомени, зачувајте ги во една семејна разгледница. Изберете ги нивните најубави и најсреќни моменти овековечени низ фотообјективот.

Испратете ги Вашите фотографии и текст, како и скен или фотографија од уплатницата на жиро сметка 300000003363414 Комерцијална Банка Скопје. Фактурата ќе биде испратена по пошта.

Цена: 500 денари (424 денари + 76 ден. ДДВ).

Контакт: [email protected], телефони: 02/3179-545 секој работен ден од 8.30 до 16 часот или 077 511 716 (во секое време).

НАЈЧИТАНИ