• 23 февруари 2018
  • Вести денес: 7

Славете го животот на вашето милениче

Зачувајте го споменот на Вашето милениче со зборови, слика. Споделете ги спомените за Вашето милениче на место каде што Вие, Вашето семејство и Вашите пријатели ќе можете да се сетите на верниот придружник кој Ви донел толку радости и посебни заеднички мигови.
Испратете ги Вашите фотографии и текст, како и скен или фотографија од уплатницата на жиро сметка 300000003363414 Комерцијална Банка Скопје. Фактурата ќе биде испратена по пошта.

Цена: 500 денари (424 денари + 76 ден. ДДВ).

Контакт: [email protected], телефони: 02/3179-545 секој работен ден од 8.30 до 16 часот или 077 511 716 (во секое време).