• 22 септември 2017
  • Вести денес: 3

Информативниот портал Плусинфо.мк им овозможува на своите читатели да ги следат најважните и најнови политички, економски и урбани вести, како и новости од светот, културата, сценскиот живот, здравјето, технологијата, модата и забавните четива. Порталот е проект на Здружението на граѓани за одбрана на слободата на говорот и јавното изразување Член 16 од Скопје. Порталот започна со работа на 9. мај 2011 година, а денес е меѓу трите најпосетувани информативни интернет портали во Македонија. Според Google analytics бројот на месечни посети надминува милион ипол посети.


Објава на ПР текст 2.000 денари плус ДДВ

Закуп по импресии: 1.000 импресии - 200 денари плус ДДВ

Максимална големина на банер е 200 KB

За невладини организации, здруженија на граѓани и кампањи кои се организираат од истите следуваат посебни попусти.Попустот на понудените цени се прави во договор со клиентот.

КОНТАКТ:

Биљана Илиќ

070 341 113

02 3179 545

[email protected]

НАЈЧИТАНИ